Boka datumet nu! Nationell konferens om kliniska studier 7-8 september 2017 i Stockholm, Aula Medica.

Den 7-8 september 2017 går Nationell konferens om kliniska studier av stapeln för tredje gången.

Årets tema är framtidens kliniska studier och programmet kommer att fyllas med intressanta föreläsare från akademi, hälso- och sjukvård samt industri som presenterar och diskuterar temat med utgångspunkt i olika perspektiv såsom framtidens kliniska forskare, framtidens forskningspatient, framtidens forskningsmetoder, framtidens terapiområden och framtidens verktyg.

Nationell konferens om kliniska studier arrangeras inom ramen för den nationella satsningen Kliniska Studier Sverige, som är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och Sveriges sjukvårdsregioner. Karolinska Trial Alliance (KTA) är 2017 års regionala värd. Mer information kommer och webbplatsen uppdateras löpande www.kliniskastudier.se/nationell-konferens-kliniska-studier/

Varmt välkommen till Stockholm i september!

Sprid gärna detta vidare i era nätverk.

Nationell konferens om kliniska studier 7-8 september 2017