Läs mer här
Hur ser framtidens forskningsmetoder ut? Vilken roll har framtidens forskningspatient och inom vilka terapiområden bedrivs framtidens kliniska studier? Dessa är några av de frågor du kommer att få ta del av under konferensen med temat ”Framtidens kliniska studier”. Möt inspirerande talare och nätverka med konferensdeltagare från akademi, hälso- och sjukvård och industri.

 Titta på det preliminära programmet och registrera dig här.

 

 

Konferensen arrangeras inom ramen för den nationella satsningen Kliniska Studier Sverige, som är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och Sveriges sex sjukvårdsregioner. Karolinska Trial Alliance (KTA) är 2017 års regionala värd och samarbetar med konferensarrangören Reachem som hanterar deltagaranmälan till konferensen.

Anmälan till Nationell konferens om kliniska studier 2017 är öppen!