Den 13 december är redan här och julen närmar sig, liksom det nya året. Nedan följer lite information kring aktuella aktiviteter och studier på KTA under december och inför 2018.

Datum för vårens utbildningar i GCP och kliniska studier 2018 är nu satta. Mer information om specifika utbildningar och datum >>

Våra rekryterande studier är uppdaterade och vi söker nu bland annat friska försökspersoner till en vaccinationsstudie och en studie där deltagaren bidrar genom att lämna blod. Läs mer om dessa och våra andra rekryterande kliniska studier >>

Vill du komma i kontakt med en prövare för att genomföra en studie i Stockholm-Gotland? KTA kan hjälpa till att identifiera intresserade prövare och/eller kliniker till både industrisponsrade och akademiska kliniska studier inom alla terapiområden. Läs mer och skicka studieförfrågan för studier på vuxna >>

Nätverket SwedPedMed skapar förutsättningar att studera och utveckla läkemedel för barn genom att identifiera intresserade prövare och/eller kliniker till både industrisponsrade och akademiska kliniska studier inom alla terapiområden. Läs mer och skicka studieförfrågan för barnstudier >>

KTA är regional nod i Stockholm-Gotland inom Kliniska Studier Sverige som är ett samarbete mellan Vetenskapsrådet och Sveriges sex sjukvårdsregioner. Tillsammans arbetar vi för att förbättra förutsättningarna för att bedriva kliniska studier och öka kvaliteten i studierna regionalt och nationellt. Läs mer om Kliniska Studier Sverige och utvecklingssatsningarna som pågår >>

KTA önskar en trevlig lucia!