För att öka möjligheten att bedriva och delta i kliniska studier, både akademiska och industrifinansierade, kommer vi under hösten att starta upp en pilotverksamhet med uthyrning av forskningssjuksköterskor.

Tanken är att kliniken på så sätt ska kunna delta i kliniska studier utan att det nämnvärt belastar ordinarie verksamhet, då den inhyrda forskningssjuksköterskan tar hand om studierelaterat arbete. Projektet är beräknat att komma igång under sen höst och sedan pågå under hela 2019.

Låter det intressant för din klinik eller ditt företag?  Kontakta oss via ktaadmin.karolinska@sll.se så berättar vi mer!

Är du Forskningssjuksköterska och är intresserad av att jobba i poolen? Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan här

Till hösten lanserar vi ett pilotprojekt med uthyrning av forskningssjuksköterskor!